Home » , , » 18sx - Gambar Kemaluan Manusia Khunsa

18sx - Gambar Kemaluan Manusia Khunsa


Secara fitrahnya Allah mencipta manusia dalam keadaan berpasangan iaitu lelaki dan perempuan. Selain itu ada juga satu lagi jenis manusia yang mempunyai dua jantina iaitu dipanggil sebagai khunsa. Kewujudan golongan ini merupakan tanda-tanda kebesaran dan keagungan Allah S.W.T.
Dari segi Fiqh Islam, khunsa adalah seseorang individu yang tidak diketahui jantina sama ada lelaki ataupun perempuan disebabkan dia memiliki zakar dan faraj serentak ataupun tidak memiliki kedua-duanya sejak kecil lagi.

Khunsa terbahagi kepada dua jenis, iaitu khunsa musykil (khunsa yang diragui) dan juga khunsa ghair musykil (khunsa yang tidak diragui). Khunsa musykil ialah individu yang tidak diketahui langsung jantinanya disebabkan tiada sebarang tanda-tanda yang boleh diklasifikasikan sebagai lelaki ataupun perempuan. Manakala khunsa ghair musykil pula ialah individu yang sudah dapat dipastikan sama ada dia itu wajar dikategorikan sebagai lelaki ataupun perempuan melalui tanda-tanda seperti kedatangan haid.

Harus dari sudut hukum syarak bagi khunsa ghair musykil untuk berkahwin tetapi haram bagi khunsa musykil untuk berkahwin. Dalam bahasa inggerisnya khunsa di sebut sebagai hermaphrodite.

p/s: Paparan gambar di atas ialah bukan bertujuan untuk memaparkan gambar lucah tetapi sebagai pengetahuan kepada semua yang tidak mengetahui bagaimanakah kemaluan khunsa. Sesungguhnya ilmu itu perlu dikongsi. Larangan kepada kanak-kanak di bawah umur 18 tahun untuk melihat gambar di atas.Apa yang menarik kat sini
Info Menarik di Sajikan Untuk Anda Di Sini!!
Inginkan Anak Cemerlang? Klik Disini!
Iklan Produk Anda Di Sini. Hanya RM10/sebulan

14 komen:

 1. Owh cmni upenye khunsa..good info bro :)

  ReplyDelete
 2. oo itu rupenyer dalam english.. hehe baru tau

  ReplyDelete
 3. info yang baik .. sy tak tau pun ..

  ReplyDelete
 4. First time nampak gambar camtu... Info yang benar2 bermanfaat... :)

  ENTRI TERKINI : Tips Cara Mudah Belajar Main Gitar Dengan Cepat

  ReplyDelete
 5. gua br 1st time tgk bro....mcm 2 rpnye....

  ReplyDelete
 6. baru la taw khunsa tu camne...really nice info :)

  ReplyDelete
 7. Kalau bahasa inglish yg popular pnggil apa?

  ReplyDelete
 8. thanx info nya

  ReplyDelete
 9. khunsa in english is hermaphrodite

  ReplyDelete
 10. informasi yang wajar diketahui

  ReplyDelete