Home » , » Akibat Terlalu Kecewa

Akibat Terlalu KecewaAkibat terlalu kecewa, seorang ahli perniagaan daripada Shandong telah mengupah sekumpulan lelaki untuk menghancurkan Laborghini Gallardo miliknya sendiri. Lamborghini Gallardo miliknya yang berharga AS$804,301 (RM2.45 juta) itu dihancurkan menggunakan tukul besi besar oleh sekumpulan lelaki yang diupahnya.


Tindakan itu dibuat selepas beliau sangat kecewa dengan perkhidmatan servis pengedar kereta terbabit yang gagal menyelesaikan pelbagai kerosakan yang dialami Lamborghini miliknya. Ahli perniagaan itu turut mendapati terdapat kerosakan yang dilakukan seseorang ke atas kereta miliknya di bahagian depan dan kerangka kereta sport itu semasa ia sedang dibaiki. Orang ramai yang lalu lalang terkejut apabila melihat sekumpulan lelaki merosakkan kereta mewah itu yang sering rosak sejak dihantar kepada tuannya pada Oktober tahun lalu.
 

Pemilik Lamborghini tersebut mengeluh kepada penjual, tapi mereka menolak untuk bertanggung jawab dalam hal ini. Selepas bertengkar dengan pengedar dan beberapa orang wakil kanan pengedar kereta Lamborghini. Dia merasa bahawa hak-hak pelanggan itu telah diabaikan. Jadi, dia memutuskan bahawa cara terbaik untuk menarik perhatian, adalah untuk menghancurkan keretanya pada tarikh 15 Mac, yang juga Dunia Hari Hak Pelanggan. Apa yang menarik kat sini
Info Menarik di Sajikan Untuk Anda Di Sini!!
Inginkan Anak Cemerlang? Klik Disini!
Iklan Produk Anda Di Sini. Hanya RM10/sebulan

0 komen:

Post a Comment