Home » , , » 10 Tips Melupakan Kekasih

10 Tips Melupakan Kekasih

Tidak ada sesiapa tahu suatu ketika nanti mungkin kita di tinggal kekasih yang kita sayangi selama ini. Mungkin suatu ketika dulu kita telah ditinggalkan si dia. Mungkin ketika ini kita sedang ditinggalkan kekasih. Malang nasib kita bila berlaku seperti itu, sukar untuk melupakan si dia, sedangkan si dia yang kita puja seronok meninggalkan kita kerana ada kekasih baru. Dibawah ini saya salin 1 artika tip bagaimana melupakan kekasih.

1. Anda tulislah 10 pucuk surat dan anda poskan kat diri anda sendiri, pastu balaslah balik kesemua surat-surat tersebut... Lakukan setiap hari, 3 kali sehari...

2. Jauhkan diri anda daripada filem-filem Hindustan dan juga drama-drama swasta yang tangkap raung 

3. Join ruangan berkenalan di dalam majalah-majalah atau buat sesi berkenalan tepi-tepi jalan... . Bukak lah warong khas untuk sesi interview tuh... Alaaa... bunga bukan sekuntum, kumbang lak berlambak lagi..

4. Buat perusahaan menternak itik... Nanti bila itik dah bertambah, pasti akan lupa kat pasangan anda tu, sebab terlalu sibuk menjaga itik-itik gembo... . 

5. Sibukkan diri dengan bekerja... Bantai overtime bebanyak... Bila duit dah berjuta nanti, cari ajer yang lain, kawin terus, senang hidup tak payah susah-susah nak sakitkan kepala...

6. Pi ngadap cermin yang sememangnya setia ngan anda... buat ler lawak giler yang tak masuk di akal, pastu gelak ler sendiri...

7. Ulang perbuatan nih sampai 3x... ikut tau... Uhh huuu Uhh huuu...

8. Kalo still teringat kat pasangan anda tuh, anda pi cari tangga, alaa cari je lah kat umah mana-mana atau pun bangunan berhampiran, buat-buatlah terjatuh dari tangga, sampai terus hilang ingatan, nescaya ler.. akan lupakan terus pasangan anda tuh... dengan diri sendiri pun anda tak akan ingat lagi.. 

9. Kalo ingatan anda masih ada, pi je rumah jiran sebelah, minjam tukul, pastu buat ler tak tau sambil ketuk pala sendiri sampailer ilang ingatan... 

NOTE: 

A) Kalo jiran anda tak bagi minjam tukul, curikk je, pastu lari ler..takkan dok buat sesi berkenalan ngan jiran anda lak.. 

B) Kalo susah sangat... hantuk je kepala tu kat dinding rumah, buat ler sampai rasa dah bosan dengan hantukan tuh... 

10. Gantung gambar si dia kat dinding .. kutuk, karate, gusti, gigit, mamam, telan... buat lah apa-apa je asal hati rasa pueih.. 

p/s: amacam? canggihkan idea ni... hehehe..sungguh mujarab... belum cuba belum tahu, dah cuba mesti tak mahu cuba lagi 


SELAMAT MENCUBA...wakakaka

Apa yang menarik kat sini
Info Menarik di Sajikan Untuk Anda Di Sini!!
Inginkan Anak Cemerlang? Klik Disini!
Iklan Produk Anda Di Sini. Hanya RM10/sebulan

0 komen:

Post a Comment