Home » , » Bintang Rockers Pernah Meniduri 4000 Wanita

Bintang Rockers Pernah Meniduri 4000 Wanita

Gene simmons

Bintang rockers KISS Gene Simmons mengaku telah meniduri 4,600 wanita. Uniknya, ada satu wanita yang tidak hairan dengan nombor tersebut, iaitu bekas teman lelaki Cher.


"Dia sangat terkejut, akan tetapi juga bahagia, kerana dia mengetahui bahawa aku tidak pernah membohonginya," kata pemetik bass kumpulan rock KISS ini kepada Akhbar Jerman, Bild am Sonntag.. 

Menurut Simmons, kebohongan adalah di mana laki-laki bersumpah akan setia seumur hidupnya, akan tetapi dia tahu bahawa tidak pernah ada lelaki yang boleh melakukan itu. Rocker ini mengaku kebanyakan orang tidak percaya bahawa dia telah meniduri ramai wanita, akan tetapi dia boleh membuktikannya. 

Kerana dia mempunyai imej wanita yang pernah dia taklukkan itu. Dia mendedahkan, majalah Esquirepernah cuba membuktikan secara empirikal bahawa dia boleh melakukan seks dengan 4,600 wanita tersebut. Ternyata itu benar. "Aku jujur ​​dan membuktikan dengan foto-foto pacarku di dalam album," jelasnya. Pemuzik yang sudah berumur 60 tahun ini dikenali dengan cat wajah setannya berwarna hitam putih. 

Dia juga mengaku melaksanakan hal ini kepada wanita yang telah dia tiduri. Dia mengungkap, pernah melukis wajah wanita yang ingin mengenakannya ketika melakukan seks."Pernah aku mempunyai pacar yang mentatonya dari wajah hingga kaki. Aku merasa bersalah dengan teman lelaki," ringkasnya.Apa yang menarik kat sini
Info Menarik di Sajikan Untuk Anda Di Sini!!
Inginkan Anak Cemerlang? Klik Disini!
Iklan Produk Anda Di Sini. Hanya RM10/sebulan

0 komen:

Post a Comment